Verwarming

Veruit de meeste cv-ketels worden vervangen omdat ze simpelweg versleten zijn. Een cv-ketel is gemiddeld na 12 tot 15 jaar toe aan vervanging. Het is ook mogelijks dat je eerder voor het vervangen van je cv-ketel kiest, omdat dit bijvoorbeeld voordeliger uitpakt dan een reparatie.

Is je huidige cv-ketel aan vervanging toe? Het montage-team van Gas-Service Roy Gulpen verzorgt de complete installatie van je nieuwe ketel van A tot Z. De nieuwe HR cv- combi ketel wordt bedrijfsklaar opgeleverd inclusief de afvoer van het oude toestel!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij ATAG Select dealer. Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar én standaard met 5 jaar garantie!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bijvullen & ontluchten

Het komt vaker voor dat u uw cv- installatie moet bijvullen. Dit is een klus die u vrij gemakkelijk zelf kunt uitvoeren.

Wat te doen bij storing?

Heeft u geen warm water of verwarming? Controleer uw installatie dan eerst op de een aantal punten alvorens u contact met ons opneemt.

Deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij Premium dealer van ATAG.
Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar.