Service & Onderhoud

Eerste inspectiebeurt / onderhoudsbeurt

Alvorens je een abonnement kunt afsluiten op een toestel komen wij deze eerst inspecteren, controleren en onderhouden. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 59,95 incl. btw en maximaal 1 uur arbeid. Eventueel te gebruiken materialen zitten hier niet bij. Als alles in orde is gaat het gekozen abonnement direct in!

Je toestel in topconditie!

Verleng de levensduur van je energietoestellen met (periodiek) onderhoud. Met regelmatig onderhoud voorkomt je storingen, geniet je van meer wooncomfort en verbruikt je minder energie. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid tot eenmalig onderhoud aan uw energietoestel.

  • Bespaar op je energierekening

  • Voorkomt dure reparatiekosten

  • Veilige afstelling van je toestel

  • Milieuvriendelijker

  • Zorgeloos door onze storingsdienst

Contact

Wilt je een abonnement afsluiten of wilt je eerst meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW & exclusief te gebruiken materialen en worden volgens index aangepast per 1 januari van het volgende kalenderjaar.

Voorrijkosten zonder abonnement € 50,00 incl. BTW
Voorrijkosten met Comfort abonnement € 33,00 incl. BTW
Uurloon € 60,00 incl. BTW

Deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij Premium dealer van ATAG.
Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar.