Service & Onderhoud

Al je energietoestellen in topconditie!

Regelmatig onderhoud aan je energietoestellen zorgt ervoor dat je toestellen in topconditie blijven. Ook wordt daarmee de kans op storing tot een minimum beperkt. Bovendien bespaart regelmatig onderhoud energie en verlengt het de levensduur van je toestel. Met één of meerdere van onze onderhoudscontracten heb je hier geen omkijken meer naar! Je krijgt van ons een bezoekbericht wanneer het weer tijd is voor het onderhoud, zo hoef je zelf nergens aan te denken!

Mocht er zich toch een probleem voordoen staat onze servicedienst 365 dagen per jaar voor u klaar!

Onderhoud energietoestellen

Je kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor de onderstaande energietoestellen. We hebben de tarieven van onze contracten voor de verschillende toestellen op een rij gezet. Omdat we het belangrijk vinden dat al je toestellen goed onderhouden worden, is het bij ons mogelijk om meteen voor meer dan één toestel een onderhoudscontract af te sluiten.

Voorwaarden

Indien je voor een Comfort abonnement kiest zijn een aantal voorwaarden van toepassing

Contact

Wilt je een abonnement afsluiten of wilt je eerst meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Onderhoud

Verwarming

Duurzaam

klimaatbeheersing

Deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij Premium dealer van ATAG.
Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar.