Onderhoud & Abonnementen

Onderhoud aanvragen

Regelmatig onderhoud aan je energietoestellen zorgt ervoor dat je toestellen in topconditie blijven. Ook wordt daarmee de kans op storing tot een minimum beperkt. Bovendien bespaart regelmatig onderhoud energie en verlengt het de levensduur van je toestel.

Je kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor de onderstaande energietoestellen. Omdat we het belangrijk vinden dat al je toestellen goed onderhouden worden, is het bij ons mogelijk om meteen voor meer dan één toestel een onderhoudscontract af te sluiten.

Adresgegevens

Abonnementskeuze

Kies één of meerdere onderhoudscontracten, bij onze contracten geschiedt betaling per maand en wordt automatisch de eerste onderhoudsbeurt toegevoegd.

Algemeen onderhoud

Onderhoud CV-Ketels

Onderhoud Hybride Warmtepomp Alleen i.c.m. een Comfort abonnement op je cv-ketel

Onderhoud Ventilatie Alleen i.c.m. een comfort abonnement op je cv-ketel

Onderhoud Airconditioning

Automatische incasso (optioneel)

Vul jouw IBAN rekeningnummer in om gebruik te maken van de automatische incasso. Contante betaling of pinnen tijdens de werkzaamheden is ook mogelijk

Al je energietoestellen in topconditie!

Met één of meerdere van onze onderhoudscontracten heb je hier geen omkijken meer naar! Je krijgt van ons een bezoekbericht wanneer het weer tijd is voor het onderhoud, zo hoef je zelf nergens aan te denken!

Mocht er zich toch een probleem voordoen staat onze servicedienst 365 dagen per jaar voor u klaar!

Contact

Kom je er niet helemaal uit of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij Premium dealer van ATAG.
Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar.