Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing zorgt ervoor dat een of meerdere ruimtes op een juist gewenste temperatuur en luchtvochtigheid gehouden worden terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht gezuiverd worden door het toepassen van filters waardoor je het gehele jaar van een aangenaam binnenklimaat geniet.

Ons klimaat is aan het veranderen, we krijgen steeds vaker te maken met extreem warme situaties in de zomermaanden. De meeste mensen kunnen niet goed tegen zulke grote temperatuurwisselingen. De concentratie daalt, de energiehuishouding wordt verstoord en het heeft negatieve effecten op onze gezondheid. Het is dan ook niet gek dat airconditioning in huis de laatste jaren steeds populairder wordt, terwijl airconditioning een aantal jaar geleden nog enkel te vinden was in de grotere bedrijven. Je wilt je thuis toch minstens net zo goed voelen als op je werk?

Ook een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in je slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wil je -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder je dekens kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. Je bepaalt zelf het klimaat waarin je lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

Wij leveren en monteren de airconditioning systemen van het top merk Daikin. Erg stil, betrouwbaar en door de inverterpompen zeer zuinig. Overigens kunnen de systemen niet alleen koelen, ventileren en ontvochtigen, maar ook verwarmen van een ruimte gaat tegenwoordig prima!!

Je koopt al een Daikin airconditioning vanaf € 1750,00 incl. btw en montage!

Mobiele airco

Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar en kan daardoor in meerdere ruimtes gebruikt worden. Voor extra gemak zijn veel van de mobiele aircos verrijdbaar en zijn deze voorzien van een afstandsbediening. Doordat een mobiele airco niet geïnstalleerd hoeft te worden, ben je ook nog eens voordeliger uit.

Deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met A-merk producten. Zo zijn wij Premium dealer van ATAG.
Deze cv- toestellen zijn uiterst zuinig, comfortabel en betrouwbaar.